Welkom bij NINE(T)TEEN B&B

DE NAAM DEKT DE LADING.

In 2014 begon Ninette met haar B&B in de populaire wijk DE PIJP in Amsterdam Oud-Zuid. De gekozen naam NINE-T-TEEN is een combinatie van de naam Ninette en het eerste huisnummer 19 (nineteen). In de tussentijd is de B&B uitgebreid en zijn er 4 kamers verdeeld over 2 authenthieke Amsterdamse herenhuizen met luxe en ruime kamers.

Iedere kamer of suite heeft een eigen badkamer en toilet. Een televisie, waterkoker, Nespresso koffie machine, (kleine) koelkast, haardroger en gratis WIFI zijn standaard aanwezig in alle kamers. Wij zorgen ook voor voldoende handdoeken en toiletartikelen van het Nederlandse merk Rituals. De kamer wordt regelmatig schoongemaakt en bij een verblijf van langer dan 4 nachten wordt het linnen verschoond. Handdoeken kunnen altijd op verzoek worden vervangen.

De receptie bevindt zich tegenover onze accommodaties op Hemonystraat 10. Bij de receptie, die overdag open is, kunt u niet alleen terecht voor het in- en uitchecken maar ook voor het kopen van tickets en souvenirs, fietsen huren, tips en vragen of voor een kop koffie. Het ontbijt wordt hier ook geserveerd.